Database fondsenwerving

Door middel van geoptimaliseerde database fondsenwerving weet u na verloop van tijd hoe u gebruik kunt maken van gesegmenteerde databases. Bij Keystone Consultancy helpen we u graag bij het behalen van uw doelstellingen. Het gaat namelijk allemaal om de juiste benadering van de juiste persoon. Positionering, communicatie en fondsenwerving kunnen samen zorgen voor het behoud van donateurs. Daardoor kunnen wij samen met u zorgen voor het behoud van donateurs en verbetering van de rendementen, inkomsten- en kosten ratio’s.

Keystone Consultancy diensten

Met onze kennis en 25 jaar ervaring begeleiden wij u door het gehele traject door middel van strategieën, adviezen en nauwe samenwerking. Wij zijn er voor u om de plannen en strategieën te maken, maar ook voor de begeleiding tijdens de uitvoering. Het is zelfs mogelijk om de plannen door ons te laten uitvoeren. Wij verbeteren en begeleiden uw fondsenwerving graag. Wij stellen ook response marketing plannen op en implementeren deze. Response marketing houdt in dat (potentiële) klanten direct benaderd worden. Dit kan veel betekenen voor de inkomsten van uw organisatie.

Schakel hulp in voor het werven van donateurs

Wij werken professioneel, servicegericht en met totale transparantie. Het is onze missie om optimale resultaten uit uw database te halen! Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Hieronder vindt u diverse mogelijkheden die wij bieden:

 

Neem contact met ons op

*Verplicht