Fondsenwerving goede doelen

Een goede strategie voor de fondsenwerving van goede doelen is onmisbaar, daarom is het de missie van Keystone Consultancy om goede doelen te helpen hun donateurs op de juiste manier aan te spreken. Zo zorgen we dat er optimale resultaten voortkomen uit de databases van goede doelen voor de fondsenwerving.

Verbeteren fondsenwerving goede doelen

Vaak gebruiken organisaties een “jaar voor jaar” benadering, terwijl de optimalisatie van fondsenwerving bij goede doelen een proces is op de lange termijn. Positionering, communicatie en fondsenwerving samen kunnen rendementen, inkomsten- en kosten ratio’s op langere termijn verbeteren. Hiervoor is een strategische aanpak nodig. Bij de ontwikkeling en implementatie van deze strategieën kunnen wij helpen.

Haal de doelstellingen van uw fondsenwerving

Door het gebruik van multi channel werving, retentieprogramma’s en doorlopende analyses kan het werven van fondsen voor goede doelen meer opleveren. Het rendement en de netto inkomsten kunnen op deze manier op de langere termijn toenemen. Waardoor er meer geld uit de fondsen werving voor de doelstellingen van de goede doelen beschikbaar komt. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

 

Neem contact met ons op

*Verplicht