Database Fondsenwerving

Database fondsenwerving is vaak nog te optimaliseren, waardoor de waarde van deze databases op lange termijn nog erg kan toenemen. Vaak komt dit omdat de organisaties de dynamiek van database fondsenwerving nog niet voldoende begrijpen en nog niet voldoende gebruik maken van segmentatie van hun databases. Door donateurs op de juiste wijze te benaderen is het mogelijk om een hoger rendement en hogere inkomsten door fondsenwerving te realiseren.

Database fondsenwerving: multi channel aanpak

Deze optimalisatie komt alleen voort uit een gestructureerd beleid. Keystone Consultancy kan u hiermee helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met het opstellen van strategische multi channel plannen voor database fondsenwerving. Het is onze missie om te analyseren hoe u de waarden en inkomsten van uw database kunt laten groeien en u te begeleiden bij de uitvoering van deze plannen.

Ervaring in fondsenwerving en communicatie

Wij raden vanuit onze ervaringen een strategisch multi channel plan aan dat op de lange termijn de inkomsten van uw database fondsenwerving zal laten groeien. Daarnaast kunnen wij u ook begeleiden tijdens de implementatie van deze plannen of ze voor u uitvoeren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op

*Verplicht