Fondsen werven

Succesvol fondsen werven: onmisbaar en heel belangrijk voor menig goed doel of andere non-profitorganisatie. Toch wordt het nog niet optimaal ingezet door veel goede doelen. Bij Keystone Consultancy helpen wij deze organisaties/goede doelen mee om een allesomvattende strategie te ontwikkelen voor het werven van fondsen. Op deze manier wordt het rendement van de werving verhoogd en kunnen de financiële middelen van deze organisaties op langere termijn stijgen.

DE  MULTI CHANNEL STRATEGIE

Wij helpen organisaties om een geïntegreerde multi channel strategie te ontwikkelen en te implementeren. Wij hebben gemerkt dat groei vaak niet mogelijk is door een gebrek aan mankracht en kennis. Daarnaast vergt het opzetten en uitvoeren van een nieuw programma fondsenwerving veel tijd en expertise van de organisatie, echter is deze niet altijd beschikbaar. Daarom helpt Keystone Consultancy met de begeleiding en het realiseren van deze strategie. Ook kunnen wij de verschillende taken in zijn geheel overnemen voor een duidelijke financiële administratie. Denk hierbij aan een compleet projectplan voor het werven en behouden van donateurs, sponsoring en/of financiering. Als fondsenwerver hebben wij verschillende mogelijkheden en middelen het project en de daarbij behorende acties zo goed mogelijk voor bedrijven uit te voeren.

MEER RENDEMENT UIT FONDSEN WERVEN

Het maakt niet uit of u een grote of een kleine non-profit organisatie heeft. Keystone Consultancy kan een multi channel strategie organiseren voor het werven van fondsen of vermogensfondsen voor verschillende vormen goede doel of stichting, volledig naar uw criteria. Juist kleine non-profits kunnen profiteren van onze aanpak, omdat wij deze stichtingen helpen om groei te bereiken die anders niet mogelijk was geweest. Verbeter het rendement van donateurs werven, fonds ophalen en ontdek het volledige potentieel van uw stichting of organisatie.

BEWEZEN AANPAK VOOR FONDSENWERVING

Keystone Consultancy heeft jarenlange ervaring met het implementeren van plannen voor organisaties die (vermogens) fondsen werven. Op nationaal, maar ook op internationaal niveau kunnen wij de fondsenwerving strategie optimaliseren. Van analyse tot uitvoer; wij helpen uw organisatie graag bij fondsenwerving. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Daarnaast kunt u hier een aanvraag indienen.

Neem contact op

 

Neem contact met ons op

*Verplicht