Fondswerving

Om het maximale resultaat uit uw fondswerving te halen is het belangrijk dat u een goede multi channel fondswerving strategie heeft. Bij Keystone Consultancy is het onze missie om u te helpen het maximale uit uw databases te halen. Wij ontwikkelen programma’s en campagnes die uw donateurs op de juiste manier aanspreken, zodat u het beste rendement uit uw databases kunt halen.

Multi channel fondswerving

Het is belangrijk dat u begrijpt wat multi channel fondswerving inhoudt en hoe uw positionering, communicatie en fondswerving strategieën het behoud van uw donateurs kunnen bevorderen. Vooral omdat dit alles ervoor zorgt dat uw rendementen verbeteren, waardoor er op langere termijn meer geld voor uw doelstellingen beschikbaar komt. Keystone is gespecialiseerd in:

  • Fondsenwerving goede doelen
  • Database fondsenwerving
  • Het werven van donateurs

 

fondswerving

Fondsenwerving: van analyse tot uitvoering

Wij doen onze fondswerving aanbevelingen op basis van data analyses van uw totale programma. Onze aanbevelingen bestaan doorgaans uit een strategisch plan voor uw fondswerving. Daarna kunnen wij u, desgewenst, helpen bij de implementatie en uitvoering van dit plan. Wij geloven dat het behouden van donateurs en het vergroten van uw inkomsten een proces is dat een meerjarige visie nodig heeft. Wilt u hulp bij het verbeteren van uw fondswerving? Neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op

 

Neem contact met ons op

*Verplicht