Fondsenwerving database

Heeft u bestanden van donateurs, maar vindt u het moeilijk om deze optimaal te gebruiken? Fondsenwerving via een database is vaak nog te optimaliseren, waardoor de waarde van deze databases op lange termijn kan toenemen. Keystone Consultancy helpt en adviseert u over de mogelijkheden die uw fondsenwerving database u nog kunt bieden.

Fondsenwerving: database gedreven

Om de inkomsten uit een database te laten groeien en donateurs te behouden heeft u een volledig beleid nodig. Keystone Consultancy heeft als missie te analyseren hoe u de waarden en inkomsten van uw database kunt laten groeien. Naar aanleiding van deze analyses stellen wij een fondsenwerving database plan op.

Multi channel benadering

Wij raden een strategisch multi channel plan aan dat op de lange termijn de inkomsten van uw database gedreven fondsen werving zal laten groeien. Wilt u hulp bij de implementatie en uitvoering van deze plannen? Wij stellen niet alleen een strategie op, maar wij kunnen u ook begeleiden tijdens de implementatie van deze plannen of ze voor u uitvoeren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

 

Neem contact met ons op

*Verplicht