Donateurs werven

Wat is effectieve donateur werving? Het is belangrijk om donateurs op de juiste manier aan te spreken om nieuwe donateurs te werven en bestaande donateurs effectief te behouden. Bij Keystone Consultancy is het onze missie om organisaties te helpen om een strategie te ontwikkelen die dit zo goed mogelijk doet. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen en implementeren van dit soort plannen en kunnen succesvol de inkomsten en het rendement van wervingsprogramma’s vergroten. Wij zijn gespecialiseerd in fondsen werven. Bij ons loopt u geen potentiële donateur mis voor uw goede doel!

Start met het werven van donateurs

Voor veel goede doelen wordt het steeds lastiger om donateurs te vinden en vooral te behouden. Wilt u meer donateurs werven en weet u niet waar u moet beginnen? Keystone Consultancy is gespecialiseerd in het werven en behouden van donateurs. Samen zetten we een wervingsplan voor uw donateurs op die aanlsuit op uw doelstellingen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor: 

  • (Online) fondsenwerving
  • Database fondsenwerving
  • Response marketing 

De voorkeur gaat natuurlijk uit naar een maandelijkse donatie in plaats van een eenmalige donatie. Keystone Consultancy gaat hierbij helpen en maakt een plan waarbij het aantal donaties en donateurs bij uw goed doel groeit. 

Donateurs werven via meerdere kanalen

Het is goed om te kijken of uw organisatie wel alle doelgroepen bereikt. Daarom integreren we een multi channel aanpak in onze aanbevelingen. Op deze manier kunt u effectief via verschillende kanalen donateurs werven en uw donateurs op meerdere manieren benaderen. Het maakt doneren makkelijker en toegankelijker. Keystone Consultancy werkt nauw samen met organisaties om een passende strategie te ontwikkelen. Daarnaast begeleiden wij onze klanten bij de implementatie of kunnen wij sommige taken uit handen nemen. Wij zijn gespecialiseerd in consultancy voor fondsenwerving.

Specialist in fondsenwerving en communicatie

Keystone Consultancy heeft al 25 jaar ervaring met het optimaliseren van fondsenwerving en donateurs werven. Wij werken nauw samen met onze klanten en hanteren een transparante werkwijze, zodat wij niet alleen succes maar ook tevredenheid kunnen garanderen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

 

Neem contact met ons op

*Verplicht