Response marketing

Een onderdeel van database fondsenwerving is response marketing. Met response marketing wordt bedoeld dat (potentiële) klanten direct benaderd worden. Hierbij wordt ze gevraagd om een actie te ondernemen (zoals een website te bezoeken of te doneren), wat voor uw organisatie inkomsten kan betekenen.

Response marketing uitvoeren

Response marketing kan veel betekenen voor de inkomsten van uw organisatie. Mits dit goed uitgevoerd wordt. Onder andere de segmentatie van uw database en het gericht aanspreken van uw donateurs is hierbij van belang. Keystone Consultancy kan u helpen een strategisch plan te ontwikkelen en uitvoeren. Wij begeleiden uw organisatie volledig; tot en met het monitoren van de voortgang.

Vergroot uw rendement en inkomsten

Door een goed plan voor response marketing te hebben is het mogelijk om op langere termijn het rendement en de inkomsten van uw organisatie te vergroten. Wij hebben al 25 jaar ervaring met het opstellen en implementeren van strategische plannen. Hierbij maken we vaak gebruik van een multi channel aanpak, waar response marketing een integraal deel van uitmaakt. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op

*Verplicht