Fondsenwerving

Haalt u wel het maximale uit uw fondsenwerving? Bij Keystone Consultancy is het onze missie om u te helpen het maximale uit uw databases te halen. Fondsenwerving voor goede doelen is ons specialisme. Wij ontwikkelen programma’s en campagnes voor maatschappelijke organisaties en goede doelen die uw donateurs op de juiste manier aanspreken. Op die manier helpen wij u om het beste rendement uit uw fondsenwerving te halen. Dankzij slimme segmentatie van uw database kunnen we uw donateurs op de juiste manier én op het juiste moment aanspreken.

Strategische fondsenwerving

Het is belangrijk dat u begrijpt hoe fondsenwerving strategieën op verschillende manieren uw positionering en het behoud van uw donateurs kunnen bevorderen. Er is een duidelijke link te zien in met name het behoud van donateurs dat ervoor zorgt dat uw rendementen verbeteren, waardoor er op langere termijn een grotere hoeveelheid geld voor uw doelstellingen beschikbaar komt. Wij voeren analyses uit en stellen op basis daarvan een plan op om uw fondswerving te verbeteren. Denk daarbij onder andere aan: 

  • Het werven van donateurs
  • Database fondsenwerving
  • Response marketing 

Onze fondsenwerving strategie

Bij Keystone Consultancy geloven we in een multi channel aanpak voor fondsenwerving. Dit wil zeggen dat alle kanalen die u gebruikt op elkaar afgestemd worden, zodat uw donateurs op het juiste moment de juiste boodschap krijgen. Niet alleen maakt een multi channel strategie het mogelijk om meer mensen te bereiken, u bereikt deze mensen op een effectievere manier. Dit helpt u om het rendement van uw fondsenwerving te verhogen. 

Een aantal tips voor fondsen werven

  • Het werven van fondsen vergt tijd, het is daarom verstandig hier tijdig mee te starten, begin daarom met het maken van een planning.

  • Zorg voor duidelijke financiële administratie.

  • Formuleer een haalbaar stappenplan gericht op een concreet doel dat u wenst te behalen. 

  • Onderzoek de verschillende vormen van fondsenwerving en kies welke het beste bij uw organisatie past.

Hulp in fondsenwerving van A tot Z

Heeft u grootse plannen waar we uw organisatie of goede doelen mee kunnen steunen? Maar ontbreken de financiële middelen om dit te kunnen realiseren? Wij helpen u graag verder. Wij doen onze aanbevelingen op basis van uitgebreide data analyses van uw totale programma. Onze aanbevelingen bestaan doorgaans uit een strategisch plan voor uw fondswerving. Daarnaast kunnen wij u, wanneer u dit wenst, helpen bij de implementatie en uitvoering van dit plan. Wij geloven in een meerjarige visie voor het behouden van donateurs en het vergroten van uw inkomsten. Wilt u hulp bij het verbeteren van uw fondsenwerving? Neem dan contact met ons op.

 

Neem contact met ons op

*Verplicht