Donateurs werven

Effectief donateurs werven? Het is belangrijk om donateurs op de juiste manier aan te spreken om nieuwe donateurs te werven en bestaande donateurs effectief te behouden. Bij Keystone Consultancy is het onze missie om organisaties te helpen om een strategie te ontwikkelen die dit zo goed mogelijk doet. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen en implementeren van dit soort plannen en kunnen succesvol de inkomsten en het rendement van wervingsprogramma’s vergroten.

Donateurs werven via meerdere kanalen

Het is goed om te kijken of uw organisatie wel alle doelgroepen bereikt. Daarom integreren we een multi channel aanpak in onze aanbevelingen. Op deze manier kunt u effectief via verschillende kanalen donateurs werven. Keystone Consultancy werkt nauw samen met organisaties om een passende strategie te ontwikkelen. Daarnaast begeleiden wij onze klanten bij de implementatie of kunnen wij sommige taken uit handen nemen.

Specialist in fondsenwerving en communicatie

Keystone Consultancy heeft al 25 jaar ervaring met het optimaliseren van fondsenwerving en donateurs werven. Wij werken nauw samen met onze klanten en hanteren een transparante werkwijze, zodat wij niet alleen succes maar ook tevredenheid kunnen garanderen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw organisatie.