Fondsen werven

Fondsen werven: onmisbaar voor vele goede doelen en andere non-profit organisaties. Toch wordt het nog niet optimaal ingezet door veel goede doelen. Bij Keystone Consultancy helpen wij deze organisaties om een allesomvattende strategie te ontwikkelen voor het werven van fondsen. Op deze manier wordt het rendement van de werving verhoogd en kunnen de inkomsten van deze organisaties op langere termijn stijgen.

DE  MULTI CHANNEL STRATEGIE

Wij helpen organisaties om een geïntegreerde multi channel strategie te ontwikkelen en te implementeren. Wij hebben gemerkt dat groei vaak niet mogelijk is door een gebrek aan mankracht en kennis. Daarnaast vergt het opzetten en uitvoeren van een nieuw programma om fondsen te werven veel tijd en expertise van de organisatie, welke niet altijd beschikbaar zijn. Daarom helpt Keystone Consultancy met de begeleiding hiervan. Ook kunnen wij de verschillende taken in zijn geheel overnemen.

MEER RENDEMENT UIT FONDSEN WERVEN

Het maakt niet uit of u een grote of een kleine non-profit organisatie heeft. Keystone Consultancy kan een multi channel strategie opzetten voor het werven van fondsen voor elk goede doel of stichting. Juist kleine non-profits kunnen profiteren van onze aanpak, juist omdat wij organisaties helpen om groei te bereiken die anders niet mogelijk was. Verbeter het rendement van donateurs werven en ontdek het volledige potentieel van uw organisatie.

BEWEZEN AANPAK VOOR FONDSENWERVING

Keystone Consultancy heeft jarenlange ervaring met het implementeren van plannen voor organisaties die fondsen werven. Op nationaal, maar ook op internationaal niveau kunnen wij de fondsenwerving strategie optimaliseren. Van analyse tot uitvoer; wij helpen uw organisatie graag bij het fondsen werven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

 

Neem contact met ons op

*Verplicht